Volle bak bij Bingo marathon!

Den Helder – De marathon Bingo in Verenigingsgebouw ‘De Jutter’ was met 125 deelnemers weer succesvol te noemen. Van drie uur ’s middags tot tien uur ’s avonds werd er Bingo gespeeld. Natuurlijk was de hoofdprijs van driehonderd euro een belangrijke reden om mee te doen, maar toch ook de gezelligheid telde voor veel spelers mee.

Opvallend muisstil was het tijdens het omroepen van de nummers, een zucht van ergernis als er ‘Bingoooo!’ werd geroepen, maar tussen de rondes door werd er flink wat afgekletst. De vrijwilligers van ‘De Jutter’ deden weer erg hun best om het iedereen naar de zin te maken. Tussen alle rondes was er altijd wel iets lekkers, een plakje worst, een snoepje of een gloeiendhete bitterbal.

Natuurlijk moest er in de avond nog gegeten worden en ook daar was in voorzien. Er werd door de vrijwilligers soep met broodjes geserveerd, zodat er voor de avondsessie weer genoeg energie was om de getallen aan te kruizen op de kaarten.

Er werden bij deze marathon 36 reguliere ronden gespeeld, met prijzen van 10 tot 30 euro. Daarnaast werden er nog vier extra rondes met kraskaarten gespeeld, waarbij per ronde nog eens 100 euro aan prijzengeld beschikbaar was.