“De Jutter” gaat weer bingo spelen

Verenigingsgebouw “de Jutter”aan de Spoorgracht 5a gaat vanaf donderdagavond  4 Juni aanvang 19.30 uur  weer van start met de bingo avond op de donderdagavond (zonder reservering heeft u geen toegang).

I.v.m. de Corona crisis is er slechts plaats voor 30 bezoekers, er zal dus niet voldoende plaats zijn voor alle mensen die vóór de crisis onze avonden bezocht.

Hiertoe is het nodig dat er van te voren gereserveerd gaat worden, vol is vol, voor iedereen die geen reservering voor donderdag 4 Juni kan maken zal er de hiernavolgende bingoavonden op een donderdag naar keuze een plaats kunnen worden gereserveerd.

Gezien de maximale groep van 30 bezoekers per avond zal ook het prijzengeld per gewonnen bingo lager zijn dan voorheen, hieronder staat de prijzen vermeld.

De grote kaarten zullen worden klaargelegd op de tafel, € 12,= p/stuk.        De kaarten mogen we  niet zelf uitkiezen.

Reserveren kan slechts voor 1 bingo en voor maximaal 2 personen en kan uitsluitend telefonisch !!

Op woensdagmiddag 3 Juni 2020 tussen 13.00 uur tot 14.00 uur op telefoonnummer  0223 – 619602  (de Jutter), eerder of later bellen is helaas niet mogelijk.

Bij het reserveren moet u aangeven of u wel / geen klachten hebt die kunnen wijzen op besmetting van Corona, mocht dit alsnog optreden dan kunt u niet deelnemen.

Lijnprijs:                                €     5,=  x 18    =        90

Volle kaart:                         €   15,=  x 17    =    255

Hoofdprijs ronde 18 :  € 100,=  x   1    =      100

                                                                                          _______+    

                              Totaal prijzengeld                 €  445,=